Retailové bankovníctvo-významná oblasť podnikania komerčných bánk - Belás, Jaroslav
Vymedzenie pojmu a charakteristika retailového bankovníctva. Systém relailového bankovníctva. Stratégia retailovej banky. Finančný model retailovej banky. Obchodný model retailovej banky. Organizačný model retailovej banky. Klient ako dominantný prvok systému retailového bankovníctva.