Maloobchod a jeho formy vo Francúzsku - Karasová, Katarína
Vývoj a súčasný stav maloobchodných foriem vo Francúzsku a ich bližšia charakteristika. Klasifikácia podnikov distribúcie podľa francúzskych autorov.