Súkromné či štátne vzdelávanie? - Ryník, Jozef
Dva modely financovania súkromných škôl v jednotlivých krajinách Európskej únie. Financovanie škôl na Slovensku postavené na normatívnom princípe. Konkurencia škôl. Realita na súkromných školách.