Biopotraviny zažívajú boom ! - Prekopová, Petra
Segment bioproduktov sa v medzinárodnom meradle teší veľkej obľube. Už teraz trh biopotravín obsahuje obrat 40 miliárd USD a neustále rastie. Priaznivo vyzerá aj situácia na Slovensku. Do hry totiž vstúpili maloobchodné reťazce. Označovanie bioproduktov.