Mezinárodní měnový fond: reforma v poločase - Procházka, Petr
Reforma Medzinárodného menového fondu. Otrasy na finančných trhoch. Budúci svetový hospodársky vývoj. Zameranie sa MMF. Kvóty a reprezentácia. Nový model pre výpočet kvót a jeho dopady. Financovanie MMF. Obnovenie legitimity MMF.