Lov na ľudské hlavy je ako detektívka - Pokojná, Katarína
Práca headhuntera. Personálne poradenstvo a hľadanie vhodných adeptov na pracovné pozície. Vlastnosti headhuntera. Kvalitný headhunting si vyžaduje čas.