Dluhové financování projektů je nejrizikovější - Kameníčková, Věra
Povaha projektov a zdroje ich financovania. Projekty s vysokou návratnosťou. Rôzne riziko zdrojov financovania. Dostupnosť úverov. Najväčší risk pri dlhovom financovaní. Analýza rozpočtu. Využívanie pôžičky výlučne k financovaniu investícií.