Daňová problematika pro finanční instituce - Antošová, Jana
Dôležité prvky českej a európskej daňovej legislatívy. Vplyv daní na obchodnú politiku. Úprava finančných služieb v legislatíve k DPH. Právna úprava dane z príjmu a finančné inštitúcie. Zdanenie príjmu a smernice EÚ.