Poistná udalosť a úrazový príplatok - Oslanská, Soňa
Problém súvisiaci so vznikom nároku na úrazový príplatok u poškodeného, ktorý utrpel pracovný úraz, alebo ktorému bola zistená choroba z povolania. Určenie prvého dňa vzniku nároku na úrazový príplatok. Praktické príklady.