Analýza vplyvu výmenného kurzu na spotrebiteľské ceny - Doliak, Michal
Disagregovaný pohľad na vplyv výmenného kurzu do spotrebiteľských cien. Priemyselné tovary bez energií (obchodovateľné tovary bez DHM). Ceny potravín. Regulované ceny energií a ceny pohonných hmôt. Prehľad vplyvu výmenného kurzu na jednotlivé zložky spotrebného koša a na celkovú infláciu