Urýchlenie výstavby diaľníc si vyžiada prijatie mimoriadnych opatrení a novelizáciu cestného zákona
Návrh zákona o jednorazových mimoriadnych opatreniach v prípade niektorých stavieb diaľníc a ciest pre motorové vozidlá a o doplnení katastrálneho zákona. O návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (Cestný zákon). Dobudovanie diaľničného spojenia až do Košíc do roku 2010.