Quo vadis nové technológie vo vzdelávaní? - Hašková, Alena
Snovou technológiou vzdelávania sa spájajú zásadné zmeny obsahových, organizačných a účinnostných stránok vzdelávacieho procesu na všetkých úrovniach školských systémov. Jedným z príkladov je zavádzanie e-learningu. Na pozadí historických skúseností so zavádzaním rozličných iných druhov technických výučbových prostriedkov sa autori zaoberajú ďalším smerovaním tohto nového fenoménu vo vyučovaní.