Reforma školy - rozvoj ďalšieho vzdelávania a výchovy - Petlák, Erich
Aktuálne otázky reformy školstva. Príspevok sa zameriava na školu a jej úlohu v spoločnosti, na celospoločenské úlohy, ktoré súvisia s prestavbou školy, na osobnosť učiteľa a iné. Nielen škola, ale aj spoločnosť má mimoriadne vážne a dôležité postavenie pri reforme školy a pri výchove dorastajúcej generácie.