Ciele akčného plánu energetickej efektívnosti na roky 2008-2010
Akčný plán je strategický programový dokument s plánovaním opatrení v oblasti energetickej efektívnosti, ktoré sa budú realizovať v jednotlivých sektoroch národného hospodárstva v rokoch 2008-2010. Jeho úlohou je určiť ciele, definovať energeticky úsporné opatrenia a zabezpečiť realizáciu navrhnutých opatrení a ich monitorovanie. Ciele akčného plánu energetickej efektívnosti, opatrenia a programy.