Web-based business English - Némethová, Ildikó, 1974-
Využitie informačných a komunikačných technológií pre profesionálne vyučovanie jazykov. Nový on-line kurz "Odborný anglický jazyk". Výhody e-learningu vo výučbe odbornej angličtiny. Takýto kurz ako progresívny a efektívny doplnok obohacuje proces výučby, zvyšuje jeho kvalitu a efektívnosť. Vhodné zlúčenie tradičného prístupu k vzdelávaniu a e-learningu môže obohatiť vyučovanie cudzích jazykov.