Odhad pôsobenia výmenného kurzu na domáce ceny - Výškrabka, Milan
Metodologické prístupy k problematike prenosu výmenného kurzu do cien. Prenos zmien výmenných kurzov do cien v ekonomickej literatúre. Definície premenných, ich zdroj a označenie. Empirické výsledky.