Zasielateľstvo a jeho vzťah k logistike - Moravčík, Tomáš
Právna úprava zasielateľstva v Slovenskej republike. Zasielateľská zmluva. Zasielateľské podmienky. Podmienky pre vydanie koncesnej listiny na podnikanie v zasielateľstve. Zasielateľstvo a logistika. Ďalšie služby zasielateľa.