Corporate roadmapping and its development - Jemala, Marek
Systémy manažérskeho plánovania ako dôležitá časť strategického vedomostného manažmentu v podniku (spoločnosti). Corporate roadmapping (CRM) ako jeden z hlavných nástrojov strategického rozhodovania v globálnom podnikaní. Nárast globálnej konkurencie, hlavne globálnych spoločností, núti podniky hľadať svoje vlastné cesty ako prežiť a dosahovať čo najlepšie výsledky. Význam roadmappingu.