Modelovanie dopravy v regióne - Paľo, Jozef
Nové dopravno-plánovacie modely na princípe členenia obyvateľstva do skupín s rovnakým správaním v dopravnom procese. Prínosy modelovania. Dopravný model. Dezagregované postupy modelovania. Vstupy a podklady.