Dopravná infraštruktúra a očakávania jej užívateľov - Komora, František
Zavedenie systému spoplatnenia cestných komunikácií v súlade s procesom harmonizácie slovenských vnútroštátnych právnych predpisov s právom Európskeho spoločenstva. Kamiónová doprava v Európe. Ciele spoplatnenia ciest. Harmonizácia s právom EÚ. Odhad dopadov na verejné financie. Dopady na životné prostredie. Dopady na zamestnanosť. Dopady na podnikateľské prostredie.