Pôsobenie Balassa-Samuelsonovho efektu v slovenskej ekonomike - Vladová, Anna
Identifikácia a vyčíslenie dlhodobého Balassa -Samulesonovho (B-S) efektu v slovenskej ekonomike. Kvantifikácia B-S efektu na národohospodárskej úrovni a v spotrebiteľských cenách meraných harmonizovaným indexom spotrebiteľských cien. Strednodobá prognóza B-S efektu do roku 2009.