Od čiarového kódu k RFID a ďalej
Prvé použitie čiarových kódov. Európsky systém označovania. Rádiofrekvenčná identifikácia (RFID) a elektronický produktový kód (EPC). Globálny jazyk obchodu. Nový lineárny čiarový kód GS1. Kód ako nevyhnutnosť. Realizované projekty.