Špekulatívna registrácia doménových mien a nekalá súťaž - Zajacová, Jana
Problematika doménových mien a ich právna úprava. Cybersquatting. Nekalá súťaž a odlišné ponímanie súťažiteľa vo svete internetu. Najčastejšie porušenie skutkových podstát nekalej súťaže v dôsledku používania doménových mien. Riešenie doménových sporov.