Novela patentového zákona - Marčoková, Lukrécia
Tretia novelizácia patentového zákona. Článok lll nového zákona o úžitkových vzoroch dopĺňa zákon č. 435/2001 Z. z. o patentoch, dodatkových ochranných osvedčeniach a o zmene v doplnení niektorých zákonov ( patentový zákon).