Development of employee appraisal system in Slovak companies. Research results. - Zúbriková, Darina
Význam hodnotenia pracovníkov v podnikoch. Hodnotenie pracovníkov a manažéri v súčasnosti. Proces hodnotenia pracovníkov. Chyby manažérov. Hodnotenie pracovníkov v slovenských organizáciách. Formálne hodnotení zamestnanci. Subjekty hodnotenia. Diskusia.