Web-Based Training pre hospodársku angličtinu a nemčinu - Bodnár, Zoltán, 1969-
Podstata Web-Based Trainingu: aktívne využitie internetu pri výučbe cudzích jazykov. Ciele projektu a cieľové skupiny. Softvérové pozadie projektu. Štruktúra tém projektu. Cvičenia a testy.