Motivácia učenia sa cudzích jazykov - Melušová, Elena, 1953-
Podpora jazykového vzdelávania vo svete. Motivácia učenia sa cudzích jazykov podľa K. Lombovej. Interakcie pri výučbe slovenčiny francúzsky hovoriacich. Výber a práca s textom v cudzom jazyku. Dôležitosť pedagogickej zručnosti pri výučbe cudzieho jazyka.