Web Based Training pre hospodársku angličtinu a nemčinu - Bodnár, Zoltán, 1969-
Výučba cudzieho jazyka využitím internetu. Web Based Training. Ciele projektu a softvérové pozadie. Cieľové skupiny projektu. Štruktúra projektu. Cvičenia a testy.