Informačné systémy verejnej správy a ich bezpečnosť - Majerčáková, Margita
Zákon č.275/2006 Z.z. o informačných systémoch verejnej správy účinný od 1.6.2006. Ústredný portál verejnej správy ako kľúčový informačný systém, ktorý plní z pohľadu užívateľa integračnú funkciu prístupu k službám verejnej správy z jedného miesta. Základné pojmy vymedzené v zákone. Zásady informačnej bezpečnosti. Výhody a prínosy bezpečnostnej politiky informačného systému.