Zahraničné investície v podmienkach Slovenska - Šustr, Martin, 1980-
Zahraničné investície v podmienkach Slovenska, čistý prílev PZI. Makroekonomické ukazovatele SR. Produktivita práce. Vývoj priemernej mesačnej nominálnej mzdy v SR. Vývoj prílevu zahraničných investícií na Slovensku má rastúci trend, ale jeho objem a dynamika stále zaostáva za potrebami našej ekonomiky, i za okolitými reštrukturalizujúcimi sa krajinami. Situácia sa po roku 1998 zlepšila.