Poistenie rizika informačných a komunikačných technológií a systémov - Krátka, Zuzana, 1968-
Hodnota a význam informácií vo svetovej ekonomike. Nová ekonomika a hospodársky rast. Efektívny manažment sofistikovaných informačných a komunikačných technológií a systémov (Information and communication technologies and systems - ICTS). Vymedzenie pojmov informačný a komunikačný systém a bezpečnosť informačných a komunikačných systémov. Poistenie ICTS rizika.