Druhy oblastných výberov a ich porovnanie - Bolgáč, Ján, 1959-
Charakteristika oblastného výberu. Rozdelenie výberovej vzorky do oblastí: rovnaké. proporcionálne, optimálne. Porovnanie typov oblastných výberov.