Hodnotenie bánk SR podľa efektívnosti - Vojtková, Mária, 1966-
Prejavy pozitívneho ekonomického vývoja v bankovom sektore. Rast úverov, zvyšovanie vkladov a zvyšovanie ziskovosti bankového sektora. Usporiadanie bánk v Slovenskej republike v roku 2006 na základe vybraných ukazovateľov ekonomickej efektívnosti. Výsledné prehľadné usporiadanie uskutočnené na základe rôznych kritérií hodnotenia bánk.