Typy podnikových kombinácií podľa IAS/IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Prezentácia jednotlivých typov podnikových kombinácií podľa IAS/IFRS v ich historickom vývoji. Prvým štandardom upravujúcim podnikové kombinácie bol IAS 22 Podnikové kombinácie - charakteristika. V roku 2004 bol prijatý IFRS 3 Podnikové kombinácie, ktorý nahradil IAS 22. Charakteristika IFRS 3. Problematika podnikových kombinácií sa neustále vyvíja.