Porovnanie vývoja HDP a nezamestnanosti v Slovenskej a Českej republike v rokoch 1993-2006 a prognóza do roku 2009 - Ivanová, Pavlína
Vývoj HDP a nezamestnanosti od roku 1993 do 2004 v Českej republike a na Slovensku. Vývoj HDP a nezamestnanosti po vstupe do Európskej únie. Predpokladaný vývoj ekonomiky SR a ČR v roku 2007. Vzťah nezamestnanosti a ekonomického rastu.