Informatizácia vo vyučovacom procese a súvislosti s informatizáciou spoločnosti - Škvarčeková, Oľga
Využívanie moderných informačno-komunikačných technológií vo vyučovacom procese je realitou na všetkých stupňoch vzdelávania. Poukázanie na dôležitosť a súvislosti tohto procesu v rámci budovania informačnej spoločnosti so zameraním na prípravu občana tretieho tisícročia, pripraveného prijímať prevratné zmeny v spoločnosti.