Testovanie vedomostných úrovní cudzieho všeobecného a odborného ekonomického jazyka pre bakalárske štúdium na EU v Bratislave v rámci kreditového systému - Seresová, Katarína, 1967-
Zavedenie ECTS na EU v rámci kreditového systému vedomostné úrovne podľa ECTS a ich ekvivalenty kurzov na EU výber vhodného modelu testov, vypracovanie vstupných testov, použitie programu moodle , skúsenosti z použitia programu moodle.