Družstevné podnikanie vo vybraných krajinách Európy - Šúbertová, Elena
Konkrétne formy družstevníctva v Európe. Družstevníctvo vo Francúzsku. Družstevníctvo vo Švajčiarsku. Družstevníctvo v Nemecku. Družstevníctvo vo Švédsku. Integrácia a internacionalizácia družstevníctva.