Medzinárodné investovanie a jeho vplyv na ekonomiku SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Medzinárodné investovanie a medzinárodný pohyb kapitálu. Program vlády SR - Stratégia podpory vstupu zahraničných investícií do SR. Opatrenia na podporu významných zahraničných investícií, ktorých cieľom bolo zefektívniť prístup významným zahraničným investorom na Slovensko a skvalitniť systém stimulov pre nich. Príčiny neúspešne ukončených 21 projektov v priebehu roku 1999. Vývoj PZI na Slovensku za obdobie rokov 1994-1999. Zmeny v legislatívnej oblasti. Poskytovanie individuálnej štátnej pomoci a investičných stimulov. Prílev PZI (equity kapitál) do SR v rokoch 1999-2006.