Slovensko a euro - sme na správnej ceste ? - Chandoga, Roman
Vplyv zavedenia eura na slovenské hospodárstvo. Priblíženie konvergenčných kritérií a ich plnenia v podmienkach SR. Autor sa zameriava aj na ďalšie možné kritériá, ktorých skúmanie pred vstupom do eurozóny by mohlo zabrániť neželaným dopadom predčasného vstupu do EMÚ.