Štatút účtovnej jednotky - Meluchová, Jitka, 1965-
Informácia o smernici Štatút účtovnej jednotky. Táto smernica má pre účtovníctvo zásadný význam, mala by identifikovať a charakterizovať účtovnú jednotku v zmysle zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov.