Šikanovanie v pracovnom prostredí - Gracová, Drahomíra
Šikanovanie na pracovisku predstavuje pre zamestnancov závažný problém. Považuje sa za neetické správanie, ktoré je na pracovisku neakceptovateľné. Psychologické aspekty mobbingu ako procesu, jeho aktérov, mobbingové metódy a stratégie.