Analýza vybraných problémov reálnej konvergencie Slovenska k EMÚ - Boďa, Martin
Reálna konvergencia pred vstupom do EMÚ. Obavy z predčasného začlenenia krajiny do menovej únie a asymetrické šoky. Zdroje údajov a výsledky analýzy.