Rozhodovacie procesy v podnikovom plánovaní - Szabo, Ľuboslav
Miesto plánovania v manažmente podniku. Dve základné funkcie plánovania v podniku. Rozhodovanie v plánovaní. Metódy rozhodovania. Analýza zameraná na súčasný stav plánovania v podnikoch SR s cieľom zistiť rozdiely v plánovacích postupoch a používaných metódach plánovania a rozhodovania. Zistené skutočnosti.