Reštrukturalizácia ako súčasť rozvojových procesov podniku - Majtán, Miroslav
Podstata reštrukturalizácie a jej vývoj na Slovensku. Obdobia reštrukturalizácie : kupónová privatizácia (1992-1994), manažérska privatizácia (1994-1998), medzinárodné tendre (1998 - doteraz). Tendencie reštrukturalizácie.