Štruktúrna analýza slovenskej ekonomiky - Rumpelová, Daniela, 1982-
Charakterizácia dopadov silného rastu slovenskej ekonomiky v posledných rokoch, no najmä v roku 2006, ktorý menil pozíciu jednotlivých odvetví v národnom hospodárstve. Medzi významné patrili aj zmeny na trhu práce, či v zahraničnom obchode. Analýza ukazovateľov trhu práce a vývoj HDP v odvetvovom členení za roky 2003-2006.