Stratégie multinacionálnych korporácií na trhoch strednej a východnej Európy - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Stratégie multinacionálnych korporácií (MNC). Stredná a východná Európa v stratégiách MNC. Hodnotiace faktory investorov pri výbere krajiny. Metódy vstupu MNC na trhy strednej a východnej Európy. Regionalizácia ako stratégia MNC. Faktory ovplyvňujúce regionalizáciu v strednej a východnej Európe. Problematika ľudských zdrojov v strednej a východnej Európe z hľadiska multinacionálnych korporácií. Budúcnosť strednej a východnej Európy ako investičného cieľa v stratégiách MNC.