Podnik ako predmet záložného práva-z pohľadu právnej teórie a z hľadiska možnosti využiteľnosti v podnikateľskej praxi - Lukačovičová, Iva
Charakteristika záložného práva. Predmet záložného práva - podnik. Predmet zálohu podľa Obchodného zákonníka. Vznik záložného práva.