Euro a cenová bublina na realitnom trhu v SR, riziko pre hypotekárne banky - Tučník, Miroslav
Vstup SR do eurozóny a rast cien na realitnom trhu. Rast cien nehnuteľností v SR a možné problémy, ktoré s tým súvisia, najmä ak by došlo k neočakávaným výkyvom v tomto trende s ohľadom na hypotekárne banky.