Záložný veriteľ ako subjekt záložného práva - Válková, Katarína
Úprava záložného práva v Obchodnom zákonníku zákonom 526/2002 Z. z. zrušená. Posilnenie postavenia záložného veriteľa. Urýchlenie mechanizmu výkonu záložného práva. Obchodný podiel. Obsah záložnoprávneho vzťahu. Výkon záložného práva.